BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Kaçak avlanmaya karşı amansız mücadele

Seydişehir'de Kaçak avlanmaya karşı amansız mücadele devam ediyor 

06 Mayıs 2021
Seydişehir'de Kaçak avlanmaya karşı amansız mücadele

Seydişehir İlçe jandarma ve Seydişehir İlçe tarım ekiplerine Seydişehir sportif olta balikcilari ve doğal hayatı koruma derneginin refakat ettiğimiz denetimler hız kesmeden sürüyor.

Kaçak avcılığı inşallah hep birlikte sonlandıracağız. Bugün kaçak avcılıkta kullanılan ağlar gölyüzü mahallesi hututlarinda ele geçirilmiş vede imha edilmiştir  diğer filika kayık  catmakaya hututlarinda ele geçirilmiştir ilce tarım müdürlüğü tarafindan el koyulmustur  Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için hiç kimseden çekinmeden ve hız kesmeden denetimlere devam edilecek. 


Sayın kaymakamımıza, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığına ve Seydişehir İlçe Tarım Müdürlüğüne hassasiyetleri ve özverileri için teşekkürü borç biliriz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.