BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivali başladı

Seydişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivali başladı 

02 Temmuz 2021
Seydişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivali başladı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen bisiklet festivali başladı.

Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen, toplam parkuru 154 kilometrelik mesafeden oluşan kamplı bisiklet turuna, Türkiye'nin faklı illerinden 200 bisikletçi katılıyor.

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Ali Öz, bisiklet festivalinin ilk turundan önce etkinliğe katılan bisikletseverlere güzergah boyunca uymaları gereken konularda bilgi verdi.

Festivalin ilk güzergahının toplam parkurunun 64 kilometre olduğunu ifade eden Öz, "Stabilize yolda tırmanışlar var. Keyifli güzergahlarımız var. Keyif alabilmek için bir hız yarışına girmemeniz büyük önem arz ediyor. Tur güzergahı, Kuğulu Tabiat Parkı'ndan başlayıp, Gölyüzü, Susuz, Çatmakaya, Tınaztepe Mağarası, Bozkır yolu ve Kuğulu Park şeklindedir." diye konuştu.

İlçedeki çeşitli güzergahlarda gerçekleştirilecek bisiklet festivali, 4 Temmuz'da sona erecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.