BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivali

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen bisiklet festivali tamamlandı. 

04 Temmuz 2021
Seydişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivali

Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen, toplam parkuru 154 kilometrelik mesafeden oluşan kamplı bisiklet turuna, Türkiye'nin faklı illerinden 200 bisikletçi katıldı.

Üç güren süren etkinlikte, ilk etabı 64 kilometre, ikinci etabı 45 kilometre olan parkurun tamamlanmasının ardından Kuğulu Park'ta geceyi geçiren bisikletseverler, burada kamp ateşi etkinliğine katıldı.

Turun üçüncü etabında ise bisikletseverler 45 kilometrelik, Gökçehüyük Göleti, Taraşçı, Taraşçı 1 Göleti, Seydi Şifa Termal Tesisleri, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi, Seyyid Harun Veli Camisi ve Kuğulu güzergahında pedal çevirdi.

Festivalin  son   gününde Kamp ateşi etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Ufuk Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı katılarak sporculara katılım belgesi verdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.