BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de aşılama çalışmaları hız kazandı.

İlçemizde Devlet Hastanesinde, Aile Hekimliği Birimlerinde, İlçe Sağlık Müdürlüğünde ve mobil aşı ekibi tarafından aşılama işlemleri devam etmektedir. 

27 Mayıs 2021
Seydişehir'de aşılama çalışmaları hız kazandı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada;  Sistemde yapılan değişiklik ile ilçe sağlık müdürlüğü tarafından randevusuz olarak vatandaşların aşı yaptırabilmesine olanak tanındı. Randevu alamamış, ulaşım sorunu olan veya yaşlı, düşkün olup aşılamaya gidememiş kişilere mobil ekibimiz tarafından mahallesinde hatta evinde aşılama yapmaktayız.

Perşembe günü Bostandere ve Taraşçı mahallesinde randevusu olmayan birçok vatandaşa ekiplerimiz tarafından aşı yapıldı. 


Aşı yaptırmaya hak kazanmış kişiler mahalle muhtarlarına bu taleplerini bildirsinler. Muhtar arkadaşlar bu talepleri bize iletecekler. Biz de bu talepleri bir program dahilinde yerine getireceğiz. Randevusuz olarak Sinovac aşısını uyguluyoruz. Seydişehir Devlet Hastanesinde hem Sinovac hem de Bıontech aşısının uygulandığını bildiren yetkililer aşılama konusunda hastanemiz de ekip ve randevu sayısını arttırdıklarını fakat istenilen sayıda müracaat olmadığını, corona hastalığından kurtulmak için sırası gelen herkesin aşı olması gerektiğini belirttiler.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.