BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Annelerinin doyuramadığı yavru köpeklere iki küçük kardeş sahip çıktı

Annelerinin doyuramadığı yavru köpeklere iki küçük kardeş sahip çıktı 

12 Ocak 2021
Seydişehir'de Annelerinin doyuramadığı yavru köpeklere iki küçük kardeş sahip çıktı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, annelerinin karınlarını doyuramadığı yavru köpeklere Zeynep Cemre Kara (9) ve Ahmet Hamdi Kara (13) kardeşler sahip çıktı.

İlçede yaşayan Kara kardeşler,Taşağıl Mahallesi Mağmanda bölgesinde annelerinin karınlarını doyuramadığı 6 yavru köpeğe kendi harçlıklarından aldıkları süt, ekmek ve mama ile besliyor.

Hafta içi babaları ile birlikte Mağmanda bölgesine giderek köpekleri kendi elleriyle besleyen Kara kardeşler, hafta sonları da babalarının yardımı ile yavru köpekleri besliyor.

Kardeşlerden Ahmet Hamdi Kara, "Bögede babamla gezerken bu yavru köpekleri fark ettik. Hepsi de çok kötüydü, havlıyorlardı. Yanımızda bulunan yiyeceklerden bırakarak beslenmelerine yardımcı olduk. Yiyecekleri yedikten sonra sustular. Anladık ki anneleri koronavirüs nedeniyle yiyecek bulamadığı için onları besleyememiş. Aç kaldıkları için havlıyorlarmış. Biz de kardeşimle birlikte sürekli buraya gelerek onları beslemeye başladık." ifadelerini kullandı.

Kardeş Zeynep Cemre Kara ise hayvanları çok sevdiklerini belirterek, "Onların aç kalmasına ya da soğukta kalmasına üzülüyoruz. Bu yavrular büyüyünceye kadar biz onlara bakacağız." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.