BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’de 5000 Kişiye Mucize sinizüt tedavisi VİDEO

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Bahçesinde yetiştirdiği bitki ile yaklaşık beş bin kişiye sinizüt tedavisi uyguladı. 

21 Mayıs 2021
Seydişehir’de 5000 Kişiye Mucize sinizüt tedavisi VİDEO

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Bahçesinde yetiştirdiği bitki ile yaklaşık beş bin kişiye sinizüt tedavisi uyguladı.

Seydişehir ilçe Milli Eğitimden Emekli Memur Mehmet Kıl beş yıl önce Konya’dan Hocam diye hitap ettiği kişiden elde ettiği  Kırlangıç  otunu  bahçesine   ekti.

Bahçesinde yetiştirdiği bitki ile    ilk önce   kendisine   ve  yakınlarına   uygulayarak  kullandığı   kırlangıç otu ile sinizüt tedavisinde şimdiye kadar  beş bin  kişiye   çare  olduğunu  söyledi.

Mehmet Kıl Bahçesinde yetiştirdiği Kırlangıç otunu   kendisine  müracaat eden  kişilerin    göz  pınarına   bir damla    akıttıktan sonra  beş  on dakika  içinde    burun akıntısı  başlıyor  bunu     bir hafta  ara ile   uyguladığı zaman  sinizüt  diye  bir illet  kalmıyor.  Kırlangıç otunun aynı zamanda göz  iltihabını, miğrem,  baş ağrısını tedavi ediyor. 

Şimdiye Kadar  Üniversite Mezunu Doktor Avukat Eğitim Camiasından    binlerce kişiye tedavi   uygulamış.

Mehmet Kıl Seydisehirhabere yaptığı açıklamada “Kendisinin beş yıl önce tanıştığı  Kırlangıç otu ile Seydişehir de   Eğitim  camiasından  ve sağlık camiasından     bir çok insana Kırlangıç otu denen     bitkiyi uyguladım.

İnsanların göz   bebeklerine  bir damla  damlatmak  şartı ile  direk  beyne   hükmederek  sinirlere  hitap eden  bitki sütü beyindeki iltihabı   burun yolu ile  akıtıyor.

Bitki  yurt dışı menşeli anavatanı  Hollanda. Kış döneminde ölen bitki baharda yeniden yeşeriyor. Nisan Mayıs Döneminde çiçeği açmakta. Seydişehir de yaklaşık beşbin kişiye hiçbir ücret talep etmeden kullandık. Bitkiye Konya’da Cengiz hoca olarak tanınan eğitim camiasından  kişiden elde ettik.

 Nasıl Uygulanır.

Bitkinin uçlarını kopardığımız zaman oluşan sıvıyı göz bebeklerine damlatıyoruz. Yaklaşık on dakika sonra burundan sinizüt akıntısı başlıyor. Sinizüt sorunu olupta tedavi olmak isteyenler için hiç bir ücret talebi olmadan yardımcı  oluyoruz. Yaklaşık beş yıldır birçok insana uyguladık. Kırlangıç tedavisini Yurt dışından Fransadan Belçikadan Almanyadan Yurt içinden İstanbul dan Seydişehir çevre ilçelerden birçok insan bitkiyi  tanıyor.

Sinizütü  tedavi ediyor gözleri fal taşı  gibi açıyor” dedi.

MEHMET KIL İLETİŞİM 0 5437690480

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.