banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir beyaza büründü! Kar yağışı devam edecek mi?

Seydişehir beyaza büründü! Kar yağışı devam edecek mi? 

16 Şubat 2021
Seydişehir beyaza büründü! Kar yağışı devam edecek mi?

Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Seydişehirde gece saatlerinde etkili olan karla birlikte İlçeyi beyaza bürüdü. 
 
Meteoroloji'nin tahminleri tuttu ve Konya özellikle hububat üreticisinin hasretle beklediği kar yağışına kavuştu. Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren kent, gece saatlerinde yağan karla birlikte beyaz bir örtüye büründü. Hava sıcaklığı da hissedilir oranda düştü. Sabah saatlerinde işine gitmek için yola çıkan vatandaşlar zaman zaman trafikte zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle birçok ilçede yüz yüze eğitime ara verildi. 
 
 
KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK Mİ?
 
Meteoroloji'nin tahminlerine göre, kent genelinde kar yağışı çarşamba günü öğle saatlerine kadar ara ara kuvvetli olmak üzere etkisini sürdürecek. Hava sıcaklığındaki düşüşün de devam etmesi bekleniyor. Termometrelerin gece sıfırın altında 10 ila 18 derece arasını göstereceği ön görülüyor. 
 
Yetkililer hafta sonuna kadar etkili olması beklenen soğuk hava nedeniyle yaşanabilecek buzlanma ve don hadisesine karşı ilgilileri ve vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147