BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Anabağlar Mahallesi Sakinleri Tepkili

Seydişehir Anabağlar Mahallesi Sakinleri Taraşçı Gökçehüyük yolunda bazı araçların çok surat yaptığından dolayı Can ve Mal güvenliğini tehlikeye attığından dolayı tepkili 

08 Haziran 2021
Seydişehir Anabağlar Mahallesi Sakinleri   Tepkili

Seydişehir Anabağlar Mahallesi Sakinleri   Taraşçı   Gökçehüyük  yolunda  bazı araçların  çok  surat  yaptığından dolayı Can ve Mal   güvenliğini  için tehlike  oluştudugun dolayı tepkili.

Şimdiye   kadar  onlarca  ölümlü tarafik kazasının  yaşandıgı  ve   yüzlerce   hayvanın çarpılarak telef  oldugu Seydişehir Gökçehüyük -Taraşçı  yolunun içinden  geçtiği Anabaglar Mahallesi  Sakinler  şikayetçi  Seydisehirhabere   açıklama  yapan  bir  grup   vatandaş  Anabağlar mahallesi taraşçı caddesi üzerinde bir çok hayvan aşırı  hız   ve dikkatsizlikten dolayı  çarpılarak telef  oluyor. 

"Seydişehir Gökçehüyük -Taraşçı  yolunun üzerinde ki yerleşim alanlarının yanında bir çok aracın çok hızlı gitmesi sonucu hayvanlar ve mahalle sakinlerinin de canının tehlikesi söz konusu. Bu konudan artık çok endişe duyuyoruz  yetkililerin  bu konuya  el  atmasını bekliyoruz umarız   bizi  dikkate  alırlar   ve  bu hayvan katliamı son bulur."dediler

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.