BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Selçuk Üniversite Personeli 49 yaşında koronaya yenik düştü

Konya Selçuk Üniversitesi’nin sevilen ismiydi! 49 yaşında koronaya yenik düştü 

23 Ağustos 2021
Selçuk Üniversite Personeli 49 yaşında koronaya yenik düştü

Konya Selçuk Üniversitesi öğretim görevlisi Abdullah Akdam, 49 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti. Akdam, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Artan koronavirüs vaka sayısı, acı haberleri de beraberinde getiriyor. Konya Selçuk Üniversitesi’nin sevilen ismi Abdullah Akdam, Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akdam’ın vefat haberi, sevenlerini yasa boğdu.

49 YAŞINDAYDI

Konya Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışan 49 yaşındaki Abdullah Akdam, iki hafta önce rahatsızlanınca hastaneye gitti. Yapılan koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Akdam, bir süre sonra hastaneye kaldırıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Abdullah Akdam’ın ani ölümü, ailesinin yanı sıra yakınları ve akademi camiasını da yasa boğdu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.