BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehitler için Mevlid-i Şerif okundu

Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafında şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okutularak hatim duası yapıldı. 

10 Ekim 2021
Şehitler için Mevlid-i Şerif okundu

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nde düzenlenen programda, "Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve yetimler derneğimiz düzenli olarak gerçekleştirdiği aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri gazilerimiz ile birlikte Mevlid-i Şerif ve hatim duasına katıldık. Aziz şehitlerimize ve ebediyete göç etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, hayatta olan gazi de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Etkinlikte, her ayın ilk haftası Mevlit okutulduğunu dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ise, ilçe protokol üyelerinin kendilerini yalnız bırakmadığını kaydetti.

Programa, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.