banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Saadet Partisinden Polis Haftası Ziyareti

Saadet Partisinden Polis Haftası Ziyareti 

09 Nisan 2021
Saadet Partisinden Polis Haftası Ziyareti

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Harun Erkan ve İlçe Başkan Yardımcıları Polis Haftası dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundular.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı'yı ziyaret eden Erkan, polislerimizin zorlu çalışma koşullarına değinerek kendilerine teşekkür etti. Polis Haftalarını tebrik etti. Necmettin Erbakan' ın siyasal mücadelesine ve fikirlerine yer veren "Davam" kitabını hediye etti.


İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerine dile getirerek Erkan ve ekibine başarılar diledi.
Başkan Erkan ve Yardımcıları Emniyet Müdürlüğü, Polis Merkezi ve Bölge Trafik Müdürlüğü personellerine tatlı ikramında bulunarak Polis Haftalarını tebrik ettiler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147