BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ronaldo'nun Çektiği şut kadın güvenlik görevlisini bayılttı

Yürekler ağza geldi! Ronaldo ısınma sırasında kadın güvenlik görevlisini bayılttı 

15 Eylul 2021
Ronaldo'nun Çektiği şut  kadın güvenlik görevlisini bayılttı

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, Young Boys'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma öncesinde Ronaldo'nun ısınmak için çektiği şutta top, kadın güvenlik görevlisine çarptı ve talihsiz anlar yaşandı. Çarpmanın etkisiyle bayılan kadın, çevrede kısa süreli endişeye neden olurken Ronaldo da ısınmayı bırakıp hemen yanına gitti. Güvenlik görevlisi kendine gelince özür dileyen Portekizli yıldız daha sonra ısınma antrenmanına geri döndü.Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nin açılış haftasında deplasmanda Young Boys'la karşılaştı. Cristiano Ronaldo'nun golüyle öne geçen Kırmızı Şeytanlar, 55 dakika 10 kişi oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Mücadelenin öncesinde ısınmaya çıkan Ronaldo'nun hedefi şaşıran şutu ise kısa süreli panik yarattı.

Yürekler ağza geldi! Ronaldo ısınma sırasında kadın güvenlik görevlisini bayılttı

RONALDO, GÜVENLİK GÖREVLİSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Ronaldo'nun ısınma esnasında çektiği şut kadın güvenlik görevlisinin başına geldi. Sert şutun ardından bayılan kadın yürekleri ağza getirdi. Isınmayı yarıda bırakıp olay yerine giden Ronaldo, kadının kendine gelmesinin ardından özür diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.