BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Rebul Kolonyalarını Keşfedin!

Rebul Kolonyalarını Keşfedin! 

23 Haziran 2021
Rebul Kolonyalarını Keşfedin!

Rebul birbirinden özel ve farklı kokulardan oluşan serisi sayesinde deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Herkesin koku zevkine hitap edecek özel içerikli notalarla kolonya hazırlamaktadır.

 

 

Kolonya bayramlarda misafirlere şeker ve çikolatayla sunulan vazgeçilmez ikramlar arasında yer alır. Hasta ve misafir ziyaretlerinde götürülen hediyelerin de başında gelmektedir. Evlerimizden eksik olmayan kolonya özellikle son dönemlerde de el hijyenini sağlamak için sıkça tercih edilmektedir.

Önemli bir dezenfektan olan kolonya denildiğinde akla gelen ilk markalar arasında Rebul yer almaktadır. Rebul kolonya markası geliştirdiği özel koku çeşitleri arasında birçok kişinin parfüm olarak da tercih ettiği ürünlerdendir. O halde gelin birlikte inceleyelim…

Rebul birbirinden özel ve farklı kokulardan oluşan serisi sayesinde deneyenlerin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Herkesin koku zevkine hitap edecek özel içerikli notalarla kolonya hazırlamaktadır. Rebul kolonyasını uyguladığınızda vücudunuzda parfüm gibi etki gösterir. Ortaya kalıcı ve büyüleyici kokular geliştiren Rebul vücudu ferahlatır ve tazelik kazandırır.

Rebul Kolonyaları

Rebul kolonyalarında dört mevsim ve her anınızda size eşlik eder. Hem önemli ölçüde dezenfektan olup kişisel hijyeninize katkı sağlar hem de vücudunuza hoş bir koku bırakır. Dilerseniz sprey formu sayesinde Rebul kolonya çeşitlerini parfüm gibi tek olarak da kullanabilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinde ferahlamak için RebulIce, tazelik için Rebul Dark baharın en güzel günlerine gitmek için de Rebul Mandarine tercih edebilirsiniz.

Kolonya ilk üretildiğinde sadece dezenfektan amacıyla kullanılsa da gelişen teknoloji ile kozmetik kişisel bakım alanında önemli ölçüde yer almayı başarmıştır.

Siz de tüm kolonya çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.