BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Randevudan Dönerken Seydişehir'de Uyuşturucu İle Yakalandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. 

24 Ocak 2021
Randevudan Dönerken  Seydişehir'de Uyuşturucu İle Yakalandı

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde bir kişi pandemi nedeni ile uygulanan sokağa çıkma yasağında Antalyada ki hastane randevusundan dönerken uyuşturucu ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri Seydişehir Antalya yolu üzerinde H. G. İdaresindeki 42 ADK 524 plakalı otomobili durdurarak araçta arama yaptılar. Ekiplerin yaptığı aramada 57 gram eroin ile 2 gram kokain ele geçirirken H.G.’ yi ise gözaltına aldılar.

Gözaltına alınan H.G. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. H.G. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.