banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

POLİSTEN KAÇAKÇILARA SUÇÜSTÜ: 5.930 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

POLİSTEN KAÇAKÇILARA SUÇÜSTÜ: 5.930 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ 

07 Ekim 2021
POLİSTEN KAÇAKÇILARA SUÇÜSTÜ: 5.930 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 6 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İŞ YERİNİ AKARYAKIT DEPOSU YAPMIŞLAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan teknik takip ve çalışmalar neticesinde Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesinde bir işyerinden aparat vasıtasıyla bir araca akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada polis ekipleri kaçakçılara suçüstü yaptı. 

Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda baskın yaptığı iş yerinde 5.930 litre kaçak ve karışımlı akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıta el konulurken gözaltına alınan 2 şahıs yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147