BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pazarlar açıldı: Bazılarında sosyal mesafe unutuldu

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle tam kapanma döneminde semt pazarlarının hafta bir gün açılmasına izin verildi. Bugün, vatandaşlar, corona virüs tedbirleriyle açılan, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılıyor. Bazı pazarlarda ise sosyal mesafe unutuldu. 

08 Mayıs 2021
Pazarlar açıldı: Bazılarında sosyal mesafe unutuldu

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yaş meyve ve sebze ile fide satışı yapan pazar yerlerinin 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatlerinde açılabileceğinin duyurulmasıyla pazar yerlerinde sabah saatleri itibariyle hareketlilik yaşandı.

Seydişehir  pazarcı esnafı, valilikler ve kaymakamlıklarca belirlenen alanlarda tezgahlarını kurdu.

Esnaflar tedbirler kapsamında tezgahlarını 3 metre arayla açtı. 

Maske ve sosyal mesafeye dikkat ederek pazarlara gelen vatandaşlar, alışverişlerini yapmaya başladı.

Zabıta ve polis ekipleri pazarlardaki farklı noktalarda denetimlerini sürdürüyor.


Sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapılan  Seydişehir  pazarında yoğunluk oluştu. Pazar alanında sosyal mesafe kuralı da zaman zaman unutuldu. "

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.