BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Parti yönetimi tamam, gözler Kabine değişikliğinde

AK Parti’de dün gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre ile birlikte parti yönetiminde köklü değişikler yapılırken gözler muhtemel kabine değişikliğine çevrildi. 

25 Mart 2021
Parti yönetimi tamam, gözler Kabine değişikliğinde

AK Parti’de dün gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre ile birlikte parti yönetiminde köklü değişikler yapılırken gözler muhtemel kabine değişikliğine çevrildi. Hafta başından bu yana kulislerde, değişikliğin her an yapılabileceği dillendirilirken, medya kuruluşları da adeta alarm durumuna geçmişti. Ancak beklenen olmadı, Kabine değişikliği kongre sonrasına kaldı. Kulislerde Kabine değişikliğinin hafta sonuna kadar yapılabileceği konuşuluyor. Bazı bakanların değişebileceği, bazı bakanların da yer değiştirebileceği belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Çalışma Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bölünebileceği ifade ediliyor. Bakanlıklarda bölünme olursa değişecek bakan sayısının 7-8'e kadar çıkacağı iddia ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.