BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 1'i çocuk 4 yaralı

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 1'i çocuk 4 yaralı 

22 Temmuz 2021
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 1'i çocuk 4 yaralı

Kurban bayramında yapılan onca uyarıya rağmen kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Aksaray'da bir otomobilin bariyerlere saplanması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı.

Kurban bayramının ilk gününden itibaren üzücü kazalar, yaşanmaya devam ediyor. Aksaray'da yaşanan kaza nedeniyle de 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 1'i çocuk 4 yaralı

MOTOR BÖLÜMÜNDEN GİRDİ, CAMDAN ÇIKTI

Murtaza Kara (67) yönetimindeki 34 RH 6665 plakalı otomobil, Aksaray-Ankara kara yolunun 55'inci kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje, ardından da yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle çelik bariyer, otomobilin motor bölümünden girerek arka camından çıktı.

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 2 ölü, 1'i çocuk 4 yaralıYARALANANLAR ARASINDA ÇOCUK DA VARKazada otomobilde bulunan Özkan (41) ve Ayten Kara (66), olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü, Kübra (29) ve Ali Yaman Kara (3) ile Ayşegül Okutan (26) yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.