BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

onya'da narkotik polisinin durdurduğu bir arabanın içinden çıkan ceylan yavruları görenleri şaşkına çevirdi.

Polisin durdurduğu arabadan çıkan ceylan yavruları şaşkına çevirdi 

26 Mayıs 2021
onya'da narkotik polisinin durdurduğu bir arabanın içinden çıkan ceylan yavruları görenleri şaşkına çevirdi.

Konya'da narkotik polisinin durdurduğu bir arabanın içinden çıkan ceylan yavruları görenleri şaşkına çevirdi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalarda şüpheli olarak tespit edilen bir otomobil takibe alındı. Daha sonra  durdurulan arabada yapılan aramada koltukların arasında 2 adet yavru ceylan tespit edildi.  Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen ekipler durumu Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ile Konya Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü görevlilerine bildirdi. 

Yavru ceylanlar kurtarıldı, şüpheliler ceza yedi
Ele geçirilen yavrular yetkililer tarafından alındı. Ceylanlar yabani hayvan statüsünde olduğundan dolayı, Konya Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü görevlileri şüpheli şahsa idari para cezası kesti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.