banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Muhtarlar Günü Seydişehir'de törenle kutlandı

Muhtarlar Günü Seydişehir'de törenle kutlandı 

19 Ekim 2021
Muhtarlar Günü Seydişehir'de törenle   kutlandı

İlçemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, 1871 yılından bu yana faaliyet sürdürmekte, bir yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en önemli gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Bu kapsam her yıl 19 Ekim de kutlanan Muhtarlar Günü programına, Seydişehir Kaymakamı Sayın Deniz Pişkin Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Daire Amirleri, Mahalle muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent KARAASLAN, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Levent KARAASLAN ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program sona erdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147