banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde FETÖ bağlantısına ulaşıldı!

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde FETÖ bağlantısına ulaşıldı! “Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu” demişler 

23 Kasım 2020
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde FETÖ bağlantısına ulaşıldı!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun içerisinde bulunduğu helikopterin kırıma uğraması sonucu 5 kişinin vefat ettiği olayla ilgili ByLock konuşmaları ortaya çıktı: “Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu!”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun içerisinde bulunduğu helikopterin kırıma uğraması sonucu 5 kişinin vefat ettiği olayla ilgili ByLock konuşmaları ortaya çıktı: “Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu!”
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde FETÖ bağlantısına ulaşıldı! “Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu” demişler

Sabah Gazetesi'nden Halit Turan’ın haberine göre; 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nun içerisinde bulunduğu helikopterin kırıma uğraması sonucu Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği olay, FETÖ'nün gizli haberleşme ağı ByLock'ta çıkan örgüt imamları arasındaki yazışmalarla yeni bir boyut kazandı.

Yeni ulaşılan ByLock konuşmalarında, FETÖ il imamı Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili "Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu" dedi. Mesajların elde edilmesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma bürosu yeni deliller üzerinden Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili FETÖ soruşturması açtı. Ortaya çıkan son dakika bilgileriyle teröristbaşı Fetullah Gülen'in operasyonu nasıl yönettiği de ortaya çıktı!

SORUŞTURMANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN GELİŞME

Davut Uçum, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele suikast için giden MAK timlerinin içerisinde bulunduğu helikopteri kullandı. Aydın Özsıcak da suikast ekibinin içerisinde yer aldı. İki sanık, Yazıcıoğlu soruşturmasında "kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlamasıyla hala yargılanırken, MİT'in elde ettiği FETÖ'nün gizli haberleşme uygulaması ByLock programı içinden soruşturmaya yeni boyut kazandıracak son dakika bilgileri çıktı.

muhsin-yazicioglunun-olumunde-feto-baglantisina-ulasildi-tereyagindan-kil-ceker-gibi-is-halloldu-demisler-001.jpg

YAZICIOĞLU DOSYASINA FETÖ SORUŞTURMASI AÇILDI

FETÖ'nün sözde Elazığ İl İmamı Mehmet D., ile Malatya bölgesinde Mülki İdari Amirlerden sorumlu Ömer H. arasında kullandıkları ByLock'ta geçen Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili konuşmalar üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili FETÖ soruşturması açıldı.

İŞTE O KONUŞMALAR

İki örgüt imamı arasında yazışmalar şu şekilde gerçekleşti:

Elazığ İl İmamı Mehmet D. : "Benim başıma Yazıcıoğlu hadisesi gelince, hemen İzmir'e gittim. Barbaros abiyle görüştüm. O büyüğümüzle görüştü. İstanbul'da heyet toplantı. Öğlen El Aziz'e geldim noktayı koyduk. Tereyağından kıl çeker gibi iş halloldu. Amerika'ya gittiğimde büyüğümüz sürecin en sıkıntılı hadisesiydi dedi. Doğru yerle istişare. Bizim abilere kalsak ne var ki dedi bazıları. Hızlı hareket edilemedi bana göre."


Malatya Mülki Amirlerden sorumlu Ömer H: "Evet. Neyse hayırlısı. Memleketteyim. Görüşürüz sonra"

50'YE YAKIN KİŞİNİN 10 YILLIK İLETİŞİM KAYITLARI İSTENDİ

ByLock'ta geçen konuşmaların ardından başlatılan soruşturma kapsamında daha önce itirafçı olan Elazığ ilindeki FETÖ yapılanmasının "Avukatlar İmamı" Abdullah Ö.'nün yeniden ifadesi alındı. 50'ye yakın kişinin iletişim kayıtları istendi. Muhsin Yazıcıoğlu'nun Fetullahçı Terör örgütünün suikastı mı olduğu yeniden gündeme alındı. 2009 yılındaki soruşturma üzerinde yapılan son dakika incelemelerinde ise açılan ve yürütülmekte olan soruşturma dosyalarının karartılmaya çalışıldığı ve bazı içeriklerin değiştirilerek çeşitli asılsız ihbarlarda bulunulduğu ortaya çıktı.

BYLOCK KONUŞMALARI İLETİŞİM KAYITLARIYLA DOĞRULANDI

ByLock'ta İzmir ve İstanbul seyahatleri yaptığını anlatan Elazığ sözde imamı Mehmet D'nin yapılan araştırmada İzmir ve İstanbul seyahatlerini gerçekleştirdiği doğrulandı. Mehmet D'nin helikopterden cihaz söken askerlere görevlendirilen örgüt üyesi avukatın açığa çıkmasıyla yardım istediği, kendisinin de o nedenle görüşmeler yaparak örgüt elebaşısı Fetullah Gülen ile görüştüğü soruşturma kapsamında ortaya çıkarıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147