BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mersin ve Antalya'dan güzel haber! 3 noktada devam eden yangınlar kontrol altına alındı

Mersin ve Antalya'dan güzel haber! 3 noktada devam eden yangınlar kontrol altına alındı 

01 Ağustos 2021
Mersin ve Antalya'dan güzel haber! 3 noktada devam eden yangınlar kontrol altına alındı

Günlerdir devam eden orman yangınlarından güzel haberler peş peşe geliyor. Mersin Silifke'de 3 gündür devam eden 2 yangın ve Antalya Gazipaşa'daki yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.
Türkiye günlerdir alevlere teslim oldu. Ülkenin dört bir yanında yangınla mücadele edilirken, Mersin ve Antalya'dan güzel haberler geldi. Silifke ilçesindeki 2 noktada günlerdir devam eden orman yangını ile Antalya Gazipaşa'daki yangın kontrol altına alındı

.SOĞUTMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Ekiplerin gün ağarıncaya kadar karadan müdahale ettiği yangınlar, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Bölgelerde soğutma çalışmalarına başlandı.

 
Son Dakika: Mersin Silifke ilçesinde çıkan 2 yangın kontrol altına alındı

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA: 4 GÜNDE 8 ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunarak, "Mersin Silifke'de çıkan 2 yangın kontrol altına alındı. Böylece Mersin'de son 4 günde 8 orman yangını kontrol altına alınmış oldu" sözlerine yer verdi. Antalya ile ilgili de açıklama yapan Pakdemirli, "Antalya Gazipaşa yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.