BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Medyum Ali Hoca hangi konularda çalışıyor?

Medyum Ali Hoca hangi konularda çalışıyor? 

08 Haziran 2021
Medyum Ali Hoca hangi konularda çalışıyor?

Manevi dünyanın en önemli çalışmalarından biri olarak kabul edilen vefkler neredeyse insanların ortaya çıktığı ilk günden beri yapılmakta, kullanılan ilimlerin kökenleri binlerce yıl geçmişe dayanmakta. Oldukça karmaşık işlemler olan vefk uygulamaları, bugün de Medyum Ali Gürses gibi bu alanda uzmanlaşan kişiler tarafından insanların faydası için kullanılıyor.

Vefk ile alakalı yapılan her türlü çalışmada mutlaka kadim dönem ilimlerinden yararlanmak gerekiyor. Bu ilimlerin başında, Havas adı verilen ve yine çok eskilere dayanan bir ilim geliyor. Medyumlar, bu ilmi öğrenebilmek için daha çok küçük yaşlardan itibaren çeşitli eğitimlerden geçerek hazırlıklar yapıyor.

Vefkler Maneviyatın Güçlü Çalışmalarıdır

Vefkler, dünyanın her yerinde kullanılan, manevi alemlerin en güçlü çalışmalarından bir tanesi olarak tanınıyor. Medyum Ali Hoca gibi medyumluk mesleğinin temsilcileri tarafından Türkiye’de de yapılan, üzerinde araştırmalara devam edilen bu işlemler ile ilgili her geçen gün daha fazla bilgi ediniliyor.

Maneviyatın en güçlü çalışmalarından biri olması nedeniyle vefklerin kullanım alanı da fazlasıyla genişliyor. Medyum Ali Gürses, bu güçlü uygulamaların doğru teknik ve yöntemler ile neredeyse her türlü amaç için uygulanabileceğini belirtiyor.

Medyumluk söz konusu olduğu zaman mutlaka detaylı bir eğitim sürecinden geçilmesi gerekiyor. Eğitim süreci boyunca hem vefkler konusunda pratik konular hem de teorik bir anlatımdan yapılıyor. Bu eğitim, el verme gibi geleneksel yöntemler ile aktarılan bilgileri içeriyor.

İşten Aşka Kadar Her Konuda Vefk Yapılabilir

Medyum Ali Gürses, vefk enerjilerinin oldukça kapsamlı olduğunu belirtiyor. Bu tarz çalışmaların doğru yapıldığı takdirde, medyumların yeteneğine bağlı olarak her konuda gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. Eğer yapılan çalışma doğru yöntemler ile gerçekleştirilirse, işlemin her konuya göre uyarlanabileceği belirtiliyor.

Manevi alemlerde sonsuz bir potansiyelin bulunduğunu belirten Medyum Ali Hoca, insanların özellikle aşk ve iş gibi konularda vefk yaptırdığını belirtiyor. Kişilerin birbirleri ile olan ilişkilerini düzenleyen, evliliklerindeki sorunları ortadan kaldıran vefk çalışmalarının fazlasıyla popüler olduğu biliniyor. Tüm bunlara ek olarak, insanların hayatındaki herhangi bir sorun için bile vefklerin gücünden yararlanabileceği belirtiliyor.

Vefkler Mutlaka Profesyonellere Bırakılmalıdır

Vefkler her ne kadar güçlü uygulamalar olsa da bu çalışmalardan istenen sonucu alabilmek tamamen medyum hocanın profesyonel çalışma yürütmesine bağlı. Medyum Ali Gürses’in de belirttiği üzere, pek çok hassas ilim kullanılarak yapılan bu uygulamalarda her şey oldukça hassas. Okunacak olan bir duanın bile saatinin özel hesaplanması gereken bu işlemlerin mutlaka tecrübeli ve bilgili medyumlar tarafından yapılması gerekiyor.

Medyum hocaların en çok yaptığı uygulamaların başında gelen vefkler, doğru yapılması kaydıyla herkesin hayatını değiştirebiliyor. Ülkemizde, Medyum Ali Hoca gibi bu alanın önde gelen isimleri, sadece Türkiye’ye değil dünyanın çeşitli noktalarında vefk çalışmaları göndererek, talep eden kişilerin, istedikleri her konuda maneviyatın gücünden yararlanabilmesine vesile oluyor.

Birçok medya organında röportajları da yer alan Medyum Ali Hoca bir röportajda gelen "Bu mesleğe başlama fikri nereden geldi?" sorusunu şöyle cevaplıyor:

"Zaten küçük yaşlardan beri kendimde hissettiğim bazı güçler vardı ve bu başta ailem olmak üzere çevremdeki insanlar tarafından da biliniyordu. Belli bir yaşa ve olgunluğa gelince yaşadığımız yerdeki aile dostu bir hocamızın el vermesiyle 3 sene Mısır'da yaşadım ve havas ilmi ile ilm-i ledün alanlarında eğitim aldım. Bu dünyada öğrenmenin sonu yoktur diyerek ülkemizde de bioenerji, kuantum ve parapsikoloji konusunda çalışmalarım oldu. Sonrasında ise başlangıçta eşe dosta yardımcı olurken adımın ağızdan ağıza yayılmasıyla kendimi bir anda ayda yüzlerce insana yardım eder halde buldum. Umuyorum ki yaşım ve enerjim el verdiğince elimden geleni yapmaya da devam edeceğim."

Medyum Ali Gürses Hoca'ya 0535 590 62 75 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.