banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Masumiyet Son Bölüm İzleyici İle Buluştu

Kitleleri ekran başına toplayan Masumiyet dizisi, yayınlandığı ilk günden beri oldukça yüksek bir izleyici kitlesine sahiptir. 

18 Nisan 2021
Masumiyet Son Bölüm İzleyici İle Buluştu

 Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Masumiyet, dikkat çekici konusu ve başarılı oyunculukları ile beğeni toplamaktadır. Zengin kadrosu ile oldukça profesyonel bir performans sergileyen dizi; macera, aksiyon, heyecan ve dram sahnelerine sık sık yer vermektedir. Çarşamba akşamları saat 20.00’de yayınlanan Masumiyet dizisini ister televizyon üzerinden ister internet aracılığı ile izleyebilirsiniz. Masumiyet son bölüm izle işlemiyle istediğiniz zaman dizi keyfini sürebilirsiniz.

FOX TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Masumiyet, çarpıcı hikayesiyle kitleleri ekran başına toplamaktadır. Çarşamba akşamlarının iddialı dizisi olan yapımda izleyiciler; acıma, nefret, üzüntü, öfke gibi birçok duyguyu aynı anda yaşıyor. Duyguyu aktarma konusunda oldukça başarılı bir sonuç ortaya koyan dizide, her bir oyuncu üstlendikleri karakterleri başarılı bir şekilde yansıtıyor. Yapılan bir yanlışın nelere mal olabileceğini detaylı bir şekilde aktaran dizide, her sahne büyük yankı uyandırmaktadır.

 

Masumiyet Oyuncuları

Dikkat çekici senaryosuyla beğenileri üzerine toplayan dizinin oyuncu kadrosu da hayli zengin ve geniştir. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın gibi isimlerin başarılı canlandırmaları dikkat çekmektedir. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği dizide mücadeleci anne rolündeki Bahar karakterini Deniz Çakır canlandırmaktadır. Bahar’ın 19 yaşındaki kızı Ela karakterini ise İlayda Alişan canlandırır.

Ünlü iş adamı olan İlker Ilgaz karakterine Serkay Tütüncü, İlker’in nişanlısı rolüne ise güzel oyuncu Deniz Işın hayat vermektedir. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’u ebeveyn rolünde gördüğümüz bu yapımda, karşılıklı mücadele ve gerçeklerin açığa çıkma serüveni işlenmektedir. Çarşamba akşamlarına hareketlilik katan bu dizi ile sizler de keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Heyecanınızı ve merakınızı dinç tutan bölümleriyle Masumiyet dizisi Çarşamba akşamlarınıza renk katmaktadır.

Masumiyet dizisinin son bölümünü internet üzerinden dizi izle platformları vasıtasıyla takip edebilirsiniz. Ancak burada mutlaka kaliteli bir platformun takip edilmesinin şart olduğunu da unutmamak şarttır. Çünkü ancak bu sayede Masumiyet dizisini yüksek görüntü kalitesinde takip etmeniz de mümkün olacaktır.

 

Masumiyet Dizisi Konusu

Senaryo bakımından oldukça özgün bir konuya sahip olan dizi, haklı bir annenin isyanını ve mücadelesini anlatmaktadır. İki çocuk annesi olan Bahar, kızı Ela’nın yanlış birine aşık olmasından dolayı meydana gelen sonuçlarla yüzleşmektedir. Kızının yaşadığı yanlış ilişkiyle birlikte Ilgaz’ın güçlü ailesiyle de mücadele etmek zorundadır. Ailesinin ve kızının hayatını değiştiren bu yanlış ilişki sonucu gelişen olayları konu alan dizide gerilim ve heyecan üst düzeyde tutulmaktadır.

 

Sizler de oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan bu diziyi; arama motoruna Masumiyet son bölüm izle yazarak izleyebilirsiniz. Güncel olan son bölümü izleyerek yeni bölüme kendinizi hazır hale getirebilirsiniz. 24 Şubat 2021 tarihinden itibaren haftalık aktif olarak yayınlanan masumiyet dizisi ile seyir keyfinizi üst sıralara taşıyabilirsiniz.

 

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147