BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mahmut Esat Ortaokulu üçüncü oldu

Mahmut Esat Ortaokulu çok uluslu proje yarışması(UNIPO) organizasyonu tarafından gerçekleştirilen uluslararası proje yarışmasında üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 

25 Mayıs 2021
Mahmut Esat Ortaokulu üçüncü oldu

Mahmut Esat Ortaokulu  Çok Uluslu Proje yarışmasında derece elde etti.
Çok uluslu proje yarışması(UNIPO) organizasyonu tarafından gerçekleştirilen uluslararası proje yarışmasına  8300 proje katılım göstermiş, "Biodiesel Obtaining From Waste Oils" projesi ile katılım sağlanan "Uluslararası Proje Olimpiyatlarında" hazırlanan proje Bilim alanında 3. olarak Bronz madalya kazanmıştır. 
Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE yaptığı açıklamada :’’ Proje koordinatörü Muhammet TUNÇOĞLU ,okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Mehmet Fatih EYMEN ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum,başarılarının devamını diliyorum dedi.’’
Projede yer alan öğretmenler ve öğrenciler ödül ve sertifikalarını Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR’dan aldılar.,

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.