banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LGS YAZ KAMPI

Özgüven Sistem Koleji 7. sınıf öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı LGS’ye hazırlık dönemine bir adım önde başlamaları için 2 Ağustos tarihinde LGS yaz kurslarına başlıyor. 

21 Mayıs 2021
LGS YAZ KAMPI

Özgüven Sistem Ortaokulu kendi  öğrencileri için her yıl yaptığı LGS yaz kampına bu sene dışardan öğrenci alacağını duyurdu. Kendi öğrencilerine ücretsiz olan kurs için dışardan gelen öğrencilerden cüzi bir ücret talep edileceklerini ve sınırlı sayıda öğrenci alacaklarını paylaştılar.

                Son zamanlarda güçlü eğitim kadrosuyla  dikkat çeken ve ilçede başarılarından söz ettiren kurum 2021-2022 sezonuna da şimdiden hazır olduğunun sinyallerini verdi.

                LGS yaz kampının temel üç branşta (TÜRKÇE,MATEMATİK,FEN BİLGİSİ) yapılacağı kurum tarafından sosyal medya aracılığıyla duyuruldu.

Kurs süresince derslere giren öğretmenler aşağıda belirtildi. Kurs kayıtları kurum binasında yüz yüze olarak yapılacaktır.

 

MATEMATİKTÜRKÇE FEN BİLGİSİ

-Bilal SOĞANCI                          -Özlem ER                           -İbrahim ÜNAL

-Abbas ÖZ                                  -F. Rabia YAŞAR                 -Zeynep ÖZEL

-Ersan ERDEM                           -Dilara KILINÇ

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147