BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Krizi itiraf eden Erdoğan'dan AKP'den istifa edenler hakkında çağrı

Krizi itiraf eden Erdoğan'dan AKP'den istifa edenler hakkında çağrı 

10 Temmuz 2021
Krizi itiraf eden Erdoğan'dan AKP'den istifa edenler hakkında çağrı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada AKP'den ayrılanların yeniden kazandırılması çağrısında bulundu.

AKP'nin Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teşkilattan uzaklaşanlar olabilir. Bize düşen onları gerekirse ayaklarına gidip yeniden davamıza kazandırmaktır." diye konuştu. 

Erdoğan'ın ilgili konu hakkındaki açıklaması şöyle:

Kapısını çalmadığımız her insanımızın vebali bizlerin üzerindedir. Gönüller kazanmak için çıktığımız bu yolda kimseyi dışlamamak temel prensibimizdir. Ben bu topluluğu şu anda yan yana olduğumuz bu topluluğumu mütevazı bir topluluk olarak görüyorum.
Buna devam edeceğiz, biz toprak gibi mutavazi olacağız.  Teşkilattan uzaklaşanlar olabilir. Bize düşen onları gerekirse ayaklarına gidip yeniden davamıza kazandırmaktır.
Biz milletin bağrından doğmuş, ülkemizin en büyük, en kuşatıcı siyasi hareketiyiz. Her türlü fikre, her türlü düşünceye, meselesi millet olan herkese yer vardır.
Parti kadrolarımız içindeki muhabbet iklimini daha da güçlendirmek zorundayız. Tam kadro sahada olmanızı istiyorum. En önemli referansımız arkamızdaki 19 yıllık demokrasidir.
Bu şehre ve ülkeye kazandırdığımız hizmetleri, proje ve hayallerimizi insanımıza sabırla anlatacağız. Muhalefetin çamur siyasetini bugün de yine hakikatin güneşiyle bertaraf edeceğiz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.