BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kral Ekmekten Müşterilerine 24 Saat hizmet ..

Kral Ekmekten Müşterilerine 24 Saat hizmet ..  

18 Nisan 2021
Kral Ekmekten  Müşterilerine 24 Saat   hizmet ..

Seydişehir’de babadan oğula hizmet veren Kral Ekmek Fırını Müşterilerine sahurda sıcak Pide ve ekmek sunuyor

 Ürün çeşidini her geçen gün artırarak bölgede bir Marka haline gelen “Kral Ekmek “unlu  mamüllerde   ürün  çeşidi  her  geçen  çoğaltırken müşterilere 24  saat  kaliteli  hizmet  veriyor.

Kral  Ekmek  Sahibi İş Adamı Hüseyin Kızılcadam         Seydisehir habere  yaptığı  açıklamada 2016yılında  Seydişehir’de ilki gerçekleştirerek müşterilerine sahurda sıcak ekmek uygulaması başlatmıştık  ve o  günden   her ramazan  sahurda  sıcak ekmek  ve pide   hizmeti   sunuyoruz   bu demektirki Kral  Ekmek  24  saat   müşterilerine  kaliteli ve birinci sınıf  hizmet  vermenin  gururu  yaşıyor.

 

Kurulduğu   günden   beri Her zaman daha iyi kaliteli hizmet anlayışını   kendilerine  ilke  edindiklerini ifade eden Kızılcadam,   yaptığımız   kaliteli hizmet   karşılık  bulunca   Marka  haline   geldik  ve  son derece  memnunuz.

24 saat açık kalan işletmede iftar ve sahurda özellikle pide ve somun ekmek pohca,simit ,börek,  ve  onlarca çeşit  ürün  sunuyoruz  Vatandaşlarımız ürün çeşitlerimizden oldukca memnunlar. Gece 12.00 dan başlamak üzere iftar vaktine kadar vatandaşlarımız fırınımızdan sıcak ekmek alabilirler.’’dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.