BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyaspor'un başkanlığına Fatih Özgökçen seçildi

Konyaspor'da yeni dönem başladı. Tek liste halinde girilen yeşil beyazlıların olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Fatih Özgökçen seçildi. 

06 Haziran 2021
Konyaspor'un başkanlığına Fatih Özgökçen seçildi

Konyaspor'da yeni Başkan Fatih Özgökçen oldu!
Konyaspor'un 100. yılında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası yeni dönem başladı. Tek liste halinde girilen yeşil beyazlı yönetimin olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Fatih Özgökçen seçildi

Uzun süredir gündemde olan Konyaspor'un olağanüstü genel kurulu bu akşam gerçekleştirildi. Fatih Özgökçen'in tek liste halinde girdiği genel kurulda yeşil beyazlı 623 delegeden 421'i oy kullandı.

Olağanüstü Genel Kurula Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile TFF Başkan Vekili, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı.

Divan Başkanlığını Mehmet Baykan'ın yaptığı genel kurulda ilk konuşmayı yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuşmasına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un selamını ileterek başladı.

Resim

Başkan Altay, "Bu zor dönemde görev alan kulüp başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Önümüzdeki yılın Konyaspor için 100. kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle büyük önem taşıdığını ifade eden Altay "100. yıl gibi önemli bir dönemde görev almak çok önemlidir. Bu takım hepimizin takımıdır. Şimdi herkesin bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Taşın altına hepimizin elimizi koyması gerekiyor. Önce eski başkanları bir araya getirip birlik beraberlik ruhu tesis edilmelidir. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da devam ettireceğiz" diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ise, "Sayın Fatih Özgökçen'e şimdiden başarılar diliyorum. Görev süremiz boyunca Sayın Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, ilçe belediye başkanlarımıza, teknik heyet, sporcu ve Konyaspor sevdalılarına teşekkür ediyor, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Konyaspor kulübünün borcu var mı? Ne kadar?

Kulluk'un konuşmasının ardından kulübün mali tablosu hakkında bilgi verildi. Yeşil beyazlı kulübün borcu 242 milyon lira olarak açıklandı. Genel Kurul, Hilmi Kulluk yönetimini mali ve idari yönden ibra etti.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den birlik ve beraberlik mesajı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil beyazlı kulübün Türk futboluna büyük katkılarının olduğunu belirterek, "Konyaspor'un bir ve beraber olarak taraftarıyla bütünleşen bir takım olma zorunluluğu vardır. Konyasporumuzun Süper Lig'de düşme korkusu yaşamadan Anadolu'nun en büyük kulüpleri arasında yer alması için kurumsal yapı ve altyapı konusunda titiz çalışmalar yapmalıdır. Kalıcı gelir kaynaklarını oluşturacak modellerin geliştirilmesine hız verilmelidir. Konyasporumuzu kendi futbolcularını alt yapısından çıkaran bir kulüp haline getirmek zorundayız. Şeffaf, iletişim odaklı, samimi bir süreç yürütmeyi hedeflemekteyiz. Dönem birlik ve beraberlik dönemi olacaktır. Hepimiz Konyaspor'un başarısı için mücadele edeceğiz" dedi.

Genel kurulda son olarak açık oylamayla yönetim seçildi. Konyaspor'un 22. başkanlığına Fatih Özgökçen seçildi.

İşte Konyaspor'un yeni yönetimi:

5 HAZİRAN 2021 OLAĞANÜSTÜ KURUL TOPLANTISI YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL

1. Fatih Özgekçen

2. Ali Camgöz

3. Burak Dağlı

4. Fatih Korkmaz

5. Gökhan Çelik

6. Hakan Faydasıçok

7. Hakkı Polat

8. Kazım Küçükçöğen

9. Mehmet Akcan

10. Mehmet Orhan

11. Muammer Akın

12. Muhammed Zahir Renklibay

13. Nuh Kaygısız

14. Osman Dağ

15. Osman Öztürk

16. Osman Serper

17. Ömer Demirhan

18. Sami Pirinç

19.Serhat Güler

20. Sertaç Tuza

21. Süleyman Oğuz

22. Targun Polat

23. Yunus Ceylan

YEDEKLER

1. Ahmet Şanlı

2. Ali Çiftçi

3. Arif Bağcı

4. Bekir Akdemir

5. Cihan Devecioğlu

6. Faruk Bezirci

7. Hamdi Parmak

8. İbrahim Sarıçiçek

9. İbrahim Ünver

10. İrfan Doğan

11. Kerem Öten

12. Mehmet Can Çelik

13.Mehmet Kamanlı

14. Mevlüt Şimşek

15. Muzaffer Akyüz

16. Muzaffer Altıntaş

17. Remzi Mert Selek

18. Selman Orhan

19. Serkan Abaz

20. Teyfik Koç

21. Yasin Maşalı

22. Yavuz Altıntaş

23. Yüksel Sinangil

DİSİPLİN KURULU

ASİL

1. Mehmet Ali Atiker

2. Mehmet Safa Camcı

3. Recep Çığa

YEDEKLER

1. Ahmet Dikici

2. Ali Hızlı

3. Osman Selvi

DENETLEME KURULU

ASİL

1. Ahmet İskender

2. Ali Doğar

3. Eyyup Kalaycı

YEDEKLER

1. Ali Uğur

2. Hakkı Abka

3. Murat Emin Bakırhana

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.