BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA EVE YAPILAN BASKINDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

EVE YAPILAN BASKINDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU 

26 Eylul 2021
 KONYADA EVE YAPILAN BASKINDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 FARKLI UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
 
Konya’da zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik gerçekleşen operasyonda bir adrese yapılan baskında 4 farklı tür uyuşturucu madde ve 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince , yürütülen çalışmalar ve yapılan uygulamalar neticesinde Karatay ilçesi Orhangazi mahallesinde bir ikamette yapılan aramalar sonrasında 4 farklı tür uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Narkotimler tarafından yürütülen çalışmalar ve yapılan uygulamalar neticesinde 11 parça halinde 9600 adet uyuşturucu Hap Maddesi, 11 parça halinde 2310 gram Esrar Maddesi, 1030 gram Sentetik uyuşturucu ve bir miktar da Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Bunların yanı sıra bir miktar suç unsuru para, bir adet ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet hassas teraziye el konuldu.


Operasyonda uyuşturucu maddelerle yakalanan M.A isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.