BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'daki Asansör yangınında ölü sayısı 2 oldu

Konya'daki Asansör yangınında ölü sayısı 2 oldu 

06 Eylul 2021
Konya'daki Asansör yangınında  ölü sayısı 2 oldu

Konya’da bir otelde asansör bakımı sırasında kaynak yaparken çıkan yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda yaralı kurtulan Ahmet Mutlu'da kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, 2 Eylül Perşembe günü merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Ayanbey Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Berkan Üzgü (25) ile Ahmet Mutlu (23) otelin asansör bakımını yapmak için bakım panosuna girdi. Panoya parça takmak isteyen asansörcüler, kaynak yaptıkları sırada bir anda yangın çıktı.

Hareket eden asansöre sıkışan Berkan Üzgü olay yerinde hayatını kaybetti.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Ahmet Mutlu ise tedavi altına alındı. Ahmet Mutlu, hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ahmet Mutlu'nun cenazesi buğun öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Karahüyük Mezarlığı'na defnedilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.