BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da15 yaşındaki sürücünün kullandığı araç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı.

Konya’da 15 yaşındaki çocuğun kullandığı ve içinde 4 çocuğun daha bulunduğu otomobil direğe çarparak devrildi. Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocuk da yaralandı. 

10 Haziran 2021
Konya'da15 yaşındaki sürücünün kullandığı araç devrildi: 2  ölü, 3  yaralı.

Konya'da feci kaza! 15 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil devrildi: 2 çocuk öldü, 3 çocuk yaralandı

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi.

İddialara göre, parka ineceğini söyleyen M.M.K. (15) ailesinden izinsiz aldığı 42 DHF 87 plakalı otomobile . kardeşi ile 3 arkadaşını da bindirerek gezintiye çıktı. Çocuk sürücünün kullandığı otomobil yol kenarındaki direk ve levhaya çarparak devrildi. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araçta yolcu olarak bulunan Osman Araç’ın (16) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Necati Küçükfidancı ise yaralı olarak kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Sürücü M.M.K. ile 5 yaşındaki kardeşi H.U.K. ve arkadaşı M.A. (15) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Hastanedeki otopsi işlemleri tamamlanan Osman Araç ve Necati Küçükfidancı'nın cenazeleri ikindi namazı öncesi Saadet Camisi’ne getirildi. Hayatını kaybeden çocukların arkadaşları tabutların yanından bir an olsun ayrılmadı. 

Kılınan cenaze namazının ardından iki çocuğun cenazeleri Yağbasan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.