banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI 

24 Ekim 2021
KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 6 GÖZALTI

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyen Konya il Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonda iki farklı adreste çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, Tatlıcak Mahallesinde 1 şahsın ikametine operasyon düzenledi. İkamette yapılan aramada 2180 gram eroin maddesi, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 127.580 TL suç unsuru para ele geçirilerek el koyuldu.

Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmaların bir diğerinde ise Polis ekipleri, Beyhekim Mahallesinde 2 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 7 adet satışa hazır vaziyette paketlenmiş toplam 11.1 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİDEN 4’Ü TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü iki farklı operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçundan gözaltına alınan 6 şahıstan 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderild

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147