BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da silahlı saldırı: 7 kişi öldü!

Konya'da silahlı saldırıya uğrayan 7 kişi hayatını kaybetti. Evde çıkan yangının söndürülmesi için, olay yerine itfaiye ekibi istendi. 

30 Temmuz 2021
Konya'da silahlı saldırı: 7 kişi öldü!

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesindeki bir evdekilere yönelik olarak silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre olayda 7 kişi hayatını kaybetti. 

Ayrıca evde yangın çıktığı ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ 

Ölenlerin kimlikleri belirlendi olayda hayatını kaybedenlerin isimleri Yaşar Dedeoğlu Barış Dedeoğlu Serpil Dedeoğlu Serap Dedeoğlu İpek Dedeoğlu Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu oldugu öğrenildi. 

Çok sayıda ekip, ev ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. 

KAVGANIN NEDENİ 10 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR7 kişinin katledildiği kavganın nedeni ise 10 yıl önce yaşanan bir olaya dayanıyor. Daha önce yaşanan kavga nedeniyle iki aile davalık olurken Yaşar Dedeoğulları'nın geçmiş dönemde verdiği ifadede, "Komşum İ.A. kedilerimi yavruları ile birlikte götürmüştü. Ona 'Nataşa kedilerimi getir' dedim. Bu nedenle hakarete maruz kaldığını" söylediği öğrenildi.Konya'daki aile katliamının nedeninin 10 yıl önce yaşanan kavga olduğu ortaya çıktı

"BİZİ DÖVDÜLER"

Ayrıca dosyada şüpheli olarak ifadesi alınan A.K, kendilerinin bahçede sigara içerken saldırıya uğradıklarını söyledi. K, "Amcaoğlum ile dışarı çıkmıştık. Komşumuz Barış Dedeoğulları bize doğru ışık tuttu. Barış bize yönelik küfürlü sözler söyledi. Ne olduğunu anlayamadan ailecek bize saldırdılar. Demir sopalarla vurup havaya ateş ettiler. Bayılacak duruma gelinceye kadar bizi dövdüler" dedi.Konya'daki aile katliamının nedeninin 10 yıl önce yaşanan kavga olduğu ortaya çıktı

"KENDİMİZİ KORUMAYA ÇALIŞTIK"

L.K. ise ifadesinde, "Bize sopayla saldırıp küfrettiler. Demir sopayla başıma vurdular. Tüfekle 4 el havaya ateş ettiler. İlk onlar bize saldırdı. Biz sadece kendimizi korumaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.