BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'da silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı 

13 Haziran 2021
Konya'da silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Cihanbeyli İlçesinde markete düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Jandarma mahalleye giriş ve çıkışları kapattı, kaçan zanlı ekiplerce yakalandı.

Olay Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; mahalledeki bir markete akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Market sahibi Gökhan Aydoğan (36) olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. 

Yaralılar ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan şüpheli Orhan Ç'yi yakalamak için çalışma başlatırken, mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. 

YAKALANDI

Kaçan zanlı Orhan Ç, gece geç saatlerde ekiplerce yakalandı. Orhan Ç, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Jandarmanın mahalledeki önlemleri sürüyor.

 Kaynak :Haber Dairesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.