banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Otomobilin Çarptığı Motosikletli öldü.

Motosikletiyle otomobilin açılan kapısına çarptı, başka bir aracın altında kalıp öldü. 

18 Eylul 2021
Konya'da Otomobilin Çarptığı Motosikletli öldü.

Konya'da park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, aynı istikamette seyreden kamyonetin altında kaldı.Motosikletiyle otomobilin açılan kapısına çarptı, başka bir aracın altında kalıp öldü Kaza saat 16. 00 sıralarında Konya'nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi İsmil Kaya Caddesinde yaşandı. İddiaya göre, otomobilini yol kenarına park eden sürücü dikiz aynasına bakmadan aracın kapısını açtı. 

Bu sırada gelen ismi henüz öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, aracın kapısına çarparak yola savruldu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, tam o sırada aynı istikametten gelen aracın altında kalarak hayatını kaybetti.
Kazanın ardından olay yerine ambulans ve emniyet güçleri sevk edildi.  Sağlık görevlileri motosiklet sürücüsüne  olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147