banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Kontrollü normalleşmeyle birlikte hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında değişikliğe gidildi. Yasak, düşük ve orta riskli illerde kalktı, yüksek ve çok yüksek illerde pazar günü devam edecek. (Cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı var mı?) 

05 Mart 2021
 Konya’da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI, HANGİ İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKIYOR?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı, kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte yeniden düzenlendi. Pazartesi günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından iller risk grubuna göre kategorilendirildi.

HANGİ İLLERDE HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR?

Buna göre, 5 Mart Cuma akşamı, yani bugün, tüm illerde sokağa çıkma yasağı 21.00’de başlayacak ve sabah 5’e kadar devam edecek. Cumartesi günü gündüz sokak kısıtlaması hiçbir ilde yok. Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise sokağa çıkma yasağı Cumartesi günü (6 Mart 2021) akşam 21.00’de başlayıp, Pazar gününün tamamını kapsayarak Pazartesi günü sabah 5’te sona erecek.

KONYA’DA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Kırmızı, yani çok yüksek riskli iller arasında yer alan Konya’da bu akşam (5 Mart) sokağa çıkma yasağı saat 21.00’de başlayacak ve sabah 5’e kadar devam edecek. Cumartesi günü gündüz Konya’da sokak kısıtlaması yok. Cumartesi (6 Mart 2021) akşamı saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı, Pazar günü gün boyu devam edecek ve Pazartesi günü sabah 5’te bitecek.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147