banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da cinayet! Şizofren hastası adam kız kardeşini öldürdü

Konya'da S.B. anne ve babasının evde olmadığı sırada 15 yaşındaki kız kardeşi Yağmur B.’yi boğazından bıçakladı ve evden çıktı. Eve gelen aile büyük şok yaşadı 

16 Mart 2021
Konya'da cinayet! Şizofren hastası adam kız kardeşini öldürdü

Konya’nın Selçuklu ilçesinde şizofren hastası olduğu belirtilen bir kişi, 15 yaşındaki kız kardeşini bıçaklayarak öldürdü.   
  Olay, saat akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şizofren hastası S.B, anne ve babasının evde olmadığı sırada 15 yaşındaki kız kardeşi Yağmur B.’yi boğazından bıçakladı ve evden çıktı. Eve gelen aile ise kapı açılmayınca polisten yardım istedi. Polis ve sağlık ekipleri eve giderken, kapı çilingir vasıtasıyla açıldı.

İçeriye giren sağlık görevlileri Yağmur Bali’ye müdahale etti ancak hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın şüphelisi S.B. bir süre sonra suç aleti bıçakla birlikte eve gelerek suçunu itiraf etti.


Şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147