BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Çiftçilerden eylem:

Konya'da Çiftçilerden eylem: "Sensiz olmaz Başkanım" 

20 Eylul 2021
 Konya'da Çiftçilerden eylem:

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Başkanı, 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 69. PANKOBİRLİK Olağan Genel Kurulunda 22 yıl boyunca yürüttüğü genel başkanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından çiftçiler ve vatandaşlar Konuk'u bu kararından vazgeçirmeye çalıştı.Çiftçilerden eylem: “Sensiz olmaz Başkanım“ 

 PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, 69. PANKOBİRLİK Olağan Genel Kurulunda 22 yıl boyunca yürüttüğü genel başkanlık görevini yayımladığı veda mesajıyla “22 yılın sonunda emanetin sahiplerinden yürekten bir hayır duası alabildiysem en büyük mutluluğum bu olacak” diyerek devredeceğini açıkladı. Çiftçiler ve vatandaşlar ise Konuk'u bu kararından vazgeçirmeye çalıştı.


Çiftçiler saat 13.00'de Konya Şeker Fabrikası önüne gelerek eylem yaptı. Sivil toplum ve çiftçi kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı eyleme çok sayıda vatandaş katıldı. 


Konya Şeker Fabrikası bahçesinde toplanan kalabalık daha sonra Anadolu Birlik Holding A.Ş'nin önüne gelerek “Sensiz olmaz Başkanım ”sloganları attı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.