BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da cenaze evinde kalp krizi geçiren gencin imdadına hava ambulansı yetişti

Konya'nın Kulu ilçesinde cenaze evinde otururken kalp krizi geçirdiği anlaşılan 38 yaşındaki şahıs, ilk müdahalesinin ardından helikopter ambulansla hastaneye nakledildi 

13 Mayıs 2021
Konya'da cenaze evinde kalp krizi geçiren gencin imdadına hava ambulansı yetişti

Konya'nın Kulu ilçesinde cenaze evinde otururken bir anda fenalaşan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan bir kişi, ilk müdahalesinin ardından helikopter ambulansıyla hastaneye sevk edildi.

Kulu ilçesine bağlı Kırkpınar Mahallesinde cenazeleri olan bir ailede evde bulunan M.G. (38) bir anda rahatsızlandı. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık görevlileri sevk edildi. Ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılan M.G.'nin yapılan tetkiklerinde kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine Konya İl Sağlık Müdürlüğünden helikopter ambulans talep edildi. Kulu Şehir Stadına inen helikopter ambulansa taşınan M.G., daha sonra Konya'daki hastaneye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.