BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Konya’da akrabalar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı 

02 Mayıs 2021
Konya’da  bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre; olay merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Öztoprak Sokakta yaşandı.

İddiaya göre; H.G, teyzesinin oğlu Serkan Kaya’yı evinin önüne gelerek kalbinden, karnından ve vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. Şüpheli H.G. daha sonra Fetih Mahallesi Askeroğlu Sokak'a giderek yengesi olduğu öğrenilen M.G’yi karnından, kollarından ve çeşitli yerlerinden yaraladı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine iki olay yerine de polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Serkan Kaya ve M.G’yi ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırdı. Serkan Kaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastane önüne gelen Serkan Kaya ve M.G.’nin yakınları sinir krizleri geçirdi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Kaçan şüpheli H.G, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa süre içinde Tatlıcak Mahallesinde yakalandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.