BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da 2’nci Büyük Destek Paketi hayata geçiyor! Başkan Altay duyurdu

Konya’da 2’nci Büyük Destek Paketi hayata geçiyor! Başkan Altay duyurdu 

28 Nisan 2021
Konya’da 2’nci Büyük Destek Paketi hayata geçiyor! Başkan Altay duyurdu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Tam kapanmayla birlikte 2’nci Büyük Destek Paketimizi hayata geçiriyoruz. Konyamıza hayırlı olsun." dedi. 50 milyon liralık destekten nasıl yararlanılacak? Sosyal Destek Başvuruları nereye yapılacak?
Konya’da 2’nci Büyük Destek Paketi hayata geçiyor! Başkan Altay duyurdu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı açıklamada,

“Salgın sürecinden beri bu şehirde kimseyi açta açıkta bırakmadık, bundan sonra da bırakmayız Allah’ın izni ile. Şimdi tam kapanma ile birlikte 2'inci Büyük Destek Paketimizi hayata geçiriyoruz. Konyamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN 50 MİLYON LİRA SOSYAL DESTEK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ayrıntıları şöyle anlattı:

“Bugün ikinci büyük destek kampanyamız kapsamında 50 milyon liralık bir kaynak ayırdığımızı ifade etmek isterim. 10 bin esnafımıza 1000’er TL’lik sosyal desteklere bugün başlıyoruz.

İLÇELERDE YAPILACAK YARDIMLAR

Ayrıca merkezin dışındaki 28 ilçemizde 10 bin vatandaşımıza 3 milyon liralık sosyal destek kartları bugün itibariyle ulaşmaya başladı. Sürekli yardımda bulunduğumuz 10 bin 500 ailenin kartlarına 3 milyon liralık sosyal destek yüklemelerini gerçekleştirdik.

KONYA'DA DESTEK BAŞVURULARI NEREYE YAPILACAK? YARDIMA İHTİYACI OLANLAR NEREYE NASIL BAŞVURACAK?

Bununla birlikte Konya’da, ‘Ben zordayım, sıkıntıdayım, yardıma ihtiyacım var’ diyen tüm hemşehrilerimizi Konya Büyükşehir Belediyemizin internet sitesinden başvuruya davet ediyorum. Ayırdığımız 50 milyon liralık kaynağın tamamını sosyal destekte kullanacağız. Allah’ın izniyle Konya’da açta ve açıkta kimseyi bırakmayız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu zor günleri de hep birlikte el ele atlatacağımızdan eminim.”

TIKLA  BAŞVUR

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.