banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba, cezaevinde kendini astı

Konya’da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba, cezaevinde kendini astı 

15 Haziran 2021
Konya’da 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren baba, cezaevinde kendini astı

Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan bir sitede 8 Mart akşamı yaşanan olayda, iddiaya göre; 2 yıldır kapıcılık yapan İsmail Kılınçer, eşi Rabia Kılınçer'i pazara gönderdikten sonra oğlu Hüseyin Kılınçer'i elleriyle boğarak öldürmüştü.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Daha sonra evden uzaklaşarak polisi arayıp 'Oğlumu öldürdüm' diye ihbarda bulunan İsmail Kılınçer, polis ekiplerince gözaltına alınmış, ifadesinde psikolojik sorunları olduğunu ileri sürmüştü. Kılınçer, "Geçmişte İşlediğim günahlar nedeniyle cehenneme gideceğim. İnsan ne kadar yaşarsa o kadar çok günaha giriyor. Ben de oğlumun büyüdükçe günaha girip benim gibi olmasını istemedim. Daha günahsızken onu cennete göndermek istedim." demişti.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece, 'tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek kendini savunamayacak durumdaki altsoya karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanmıştı.

İsmail Kılınçer, tutuklu bulunduğu Adana Cezaevinde kendini asarak intihar etti. Bulunduğunda hayatını kaybettiği tespit edilen Kılınçer'in cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Cezaevinde olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

“AKIL SAĞLIĞI YERİNDE” RAPORU VERİLMİŞ

İsmail Kılınçer’in, akıl sağlığının yerinde olmadığını ileri sürerek rapor aldırılmasını talep ettiği ortaya çıktı. Kılınçer, bunun üzerine Konya’dan Adana'ya sevk edildi. Yapılan muayene sonucu Kılınçer'e akıl sağlığının yerinde, cezai ehliyetinin de tam olduğu yönünde rapor verildiği bildirildi.

İDDİANAME TAMAMLANMIŞ

Kılınçer hakkındaki soruşturmasının Cumhuriyet Savcısı tarafından tamamlandığı, iddianamenin de Ağır Ceza Mahkemesine gönderildiği öğrenildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147