BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 10 günde 3 bisiklet çalan şüpheli yakaladı

Konya'da 10 günde 3 bisiklet çalan şüpheli yakaladı 

12 Eylul 2021
Konya'da 10 günde 3 bisiklet çalan şüpheli yakaladı

 Konya'da, Selçuklu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıklarıyla ilgili 1 kişiyi yakaladı.

Hırsızlık olaylarının olduğu bölgelerdeki çok sayıda güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, yapılan teknik analizler sonucu zanlının S.U. olduğunu tespit etti. Şüpheli, merkez Karatay ilçesi Sedirler Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorguda, çaldığı bisikletleri tanımadığı kişilere sattığını itiraf eden S.U, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan, şüphelinin bisiklet çalma anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntüde, şüphelinin, çevreyi kolaçan ettikten sonra bisiklet park demirinde bulunan bisikletlerden birine binerek uzaklaşması yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.