BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kılınçoğlu Spotta; Derin dondurucu ve Oturma grubunda iddialı fiyatlar

Kılınçoğlu Spotta; Derin dondurucu ve Oturma grubunda iddialı fiyatlar 

05 Temmuz 2021
Kılınçoğlu Spotta; Derin dondurucu ve Oturma grubunda iddialı fiyatlar

Kılınçoğlu spot Seydişehir de Derin dondurucu ve spot  oturma    grubunda  oldukça iddialı.

Seydişehir’de ev eşyasını mağazalardan alamayanlar, çok daha ucuz olan spot ve ikinci el ürünlere yöneliyor.

Seydişehir de Kılınçoğlu Spot ve ikinci el eşya satan Abdurahman Kılınçoğlu“Son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımına ilgi arttı. İşyerimizde spot sıfır ve ikinci el Eşya satıyoruz.

İkinci elde fiyatlarının gayet ucuz olduğuna dikkat çeken Yeni ve spot ürünlerimizi de işyeri garantili sattığını söyleyen Kılınçoğlu Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli diyor.

Son  yıllarda Ülkemizde  yaşanan  ekonomik   krizden dolayı Mağazalarda sıfır ürünler çok pahalı..Fiyatlar konusunda  oldukça iddia oldugunu  söyleyen  Kılınçoğlu Spot Mağazalarında  Derin dondurucu başta buzdolabı olmak üzere, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, oturma grupları ve elbise dolapları gibi tüm ürünleri bulmak mümkün.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.