BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KETENLİDEN DÜNYAYA AÇILAN HAYIR KÖPRÜSÜ

KETENLİDEN DÜNYAYA AÇILAN HAYIR KÖPRÜSÜ 

27 Haziran 2021
KETENLİDEN DÜNYAYA  AÇILAN HAYIR KÖPRÜSÜ

Seydişehir  En Uzak Mahallelerinden  olan 1600  Nüfuslu  Ketenli Mahallesinde   faaliyet   gösteren   Ketenli Derneği Yurt İçi ve Yurt Dışında Faaliyet yürütmeye devam ediyor.

Dernek Kuruluş itibari    Ketenli  Mahallesinde   faaliyet    göstermeye başlamıştı.

Dernek  Şimdiye   kadar  Ketenli Mahallesinde    yardıma   muhtaç   bir  çok   insana   maddi ve   Manevi  yardımda  bulundu.

 Derneğin çalışmalarını gören  Yardımseverlerin     katkı ve  yardımlara  derneğe  artarak devam etti.

Ketenli Mahallesi içinde  ve dışında   yaşayanlar   başta olmak üzere  Konya   bölgesinde   bir çok   yardım sever   tarafından   desteklenen    dernek  yöneticilerinin   gayretli  ve  özverili  çalışmaları ile    yardım  alanını  her  geçen  gün genişletiyor.

İlk  Başta  Ketenli kasabasında yardım yapan    Dernek her  geçen  gün  büyüyerek  Seydişehir Konya  derken Suriyedeki yardıma    muhtaç insanlara   yardım  ulaştırmaya  devam ediyor.

Yılın  12  ayı   her  dönemde   yardım  çalışmalarını  aralıksız devam  ettiren Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU Seydisehirhabere yaptığı açıklamada 400 Ailelik Gıda Battaniye ve yaklaşık 500 Koli üzerinde Çocuk bezini bölgeye ilettiklerini belirtirken , Ketenlili hayır sever bir iş adamı ile birlikte giderek hatrı sayılır yüklü miktarda bölgeye Nakdi Para yardımı yaptıklarını belirtirken, Bu sefer bölgeye  bizzat şahsımın da giderek Suriye bölgesinde yaşanan insanlık dramına şahit  olduğunu belirtti.Bölgede Elektirik , Su , İstihdam hiç birşeyin olmadığı Bölgede yaşayanların 80 ninin Bayan ve Çocuklardan oluştuğunu belirtirken orada gördüklerinin gerçekten yürekleri dağladığı belirtirken Derneğimiz olarak Her zaman Başta Memleketimizde Konyada , Seydişehirde bulunan 55 Mahallemizde , Ketenli Mahallemizde bulunan ve mazlum coğrafyada yaşanan insanlık dramına her zaman ortak olduklarını , her daim İhtiyaç sahipli , Gariban ve Öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Derneğin Faliyet alanını her geçen gün genişlettiklerini ve Yurt Dışında dahi Başta Seydişehir ve Ketenli ismini onurla gururla temsil ederek duyurduklarını dile getirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.