banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakamı Aydın ERDOĞAN'ın Kurban Bayramı Mesajı

Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN'ın Kurban Bayramı Mesajı 

19 Temmuz 2021
Kaymakamı Aydın ERDOĞAN'ın Kurban Bayramı Mesajı

Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN' Kurban Bayramı dolayısı ile Mesaj yayınladı
Bayramlarımız, milli ve manevi duygularımızın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı, birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin en üst seviyede yaşandığı, insanlarımız arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği dargınlıkların bir kenara bırakıldığı günlerdir.
Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı Kurban Bayramında, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla hareket ederek mazlumun ve mağdurun yanında olacağız. Kadim kültürümüzden tevarüs eden bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti veren bu gibi milli örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.
Öte yandan küresel tehdit halini alan Salgınla mücadele süreci hayatımızın her alanında olduğu gibi Bayramlarımızın idrakinde de eski alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmayı zorunlu kılmıştır. Bu süreçte siz kıymetli vatandaşlarımızın salgınla mücadele kapsamında belirlenen tüm kurallara özellikle de Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyması sağlığımız açısından büyük önem arz etmektedir. Bu konuda göstereceğiniz duyarlılık, süreci başarıyla yönetmemize büyük katkı sunacaktır.
Ayrıca Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini istiyorum.
Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm Seydişehirli hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu vesile ile eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum”

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147