BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karamollaoğlu'ndan "koltuk krizi" iddiasına yanıt: Perde arkasını anlattı

Karamollaoğlu'ndan "koltuk krizi" iddiasına yanıt: Perde arkasını anlattı 

12 Kasım 2021
Karamollaoğlu'ndan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde "koltuk krizi yaşandığı" iddia edilen Karamollaoğlu iddiaları yalanladı. Görüşmeye PCR testi yaptırmadan gittiğini belirten Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanı mesafeli oturalım dedi, o kadar" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede gündemdeki konular ele alındı.

Görüşmeden sonra açıklama yapan Karamollaoğlu toplantının oldukça olumlu bir havada gerçekleştiğini söyledi. 

Ancak, görüşmeyle ilgili sosyal medyada manipülatif bazı paylaşımlar yapıldı. Karamollaoğlu'nun koltukta oturması üzerine, "kriz çıktı" söylentileri yayıldı. Bu iddialarla ilgili Karamollaoğlu ilk kez konuştu. 

"PCR YAPTIRMADAN GİTTİM, CUMHURBAŞKANI 'MESAFELİ OTURALIM' DEDİ"

Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'nın sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanı ile yaptığınız görüşmedeki 'koltuk krizi' tartışmalara neden oldu. Bir kriz var mı, ne yaşandı orada. Bir rahatsızlığınız oldu mu?" sorusunu şöyle yanıtladı: 

"Bu bana göre abartıldı. Sayın Cumhurbaşkanı üst üste iki kez öğle yemeği için davet etmişti. Ben öğlen yemek yemiyorum. 'Beni mazur görsün' dedim. Aslında onu kabul etmek lazımdı. Belki biraz ayıp oldu kabul etmemek. Bir de ben aşı oldum ama cumhurbaşkanlığına giderken PCR testi yaptırmadım. PCR testi yaptırmayınca da, -anlaşılan orada sıkıntı oluyor- cumhurbaşkanı kendi ifadesiyle, 'Biraz mesafeli oturalım' dedi. O kadar."

KAYNAK: GAZETE DUVAR

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.