banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karaman'da hastane önündeki ambulansı kaçıran alkollü kişinin ehliyetine el konuldu

Karaman'da hastane önündeki ambulansı kaçıran alkollü kişinin ehliyetine el konuldu 

06 Eylul 2021
Karaman'da hastane önündeki ambulansı kaçıran alkollü kişinin ehliyetine el konuldu

Karaman'da tedavi için geldiği hastanenin önündeki ambulansı kaçıran ve alkollü olduğu belirlenen kişinin ehliyetine el konuldu.

İddiaya göre, tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından darbedilen Rıza Y, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Rıza Y, acil servis önünde bekleyen ambulansı çalıştırarak kaçmaya başladı. Ambulans şoförü, polis ve hastanenin güvenlik görevlileri ambulansın peşinden koşarak hastane bahçesinde aracı durdurdu.

Ambulanstan indirilen Rıza Y, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Rıza Y'nin yapılan alkol testinde 2,25 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ambulansı kaçırdığı ve trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu için hakkında soruşturma başlatılan Rıza Y'ye alkollü araç kullanmaktan bin 340 lira idari para cezası uygulandı, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Sağlık görevlilerinin kendisini evine götürmediğini ileri süren Rıza Y'nin ambulansı bu yüzden kaçırdığını söylediği öğrenildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147