BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KAMPÜS EĞİTİM KURUMLARINDAN PANDEMİYE ÖZEL YAZ OKULU;

KAMPÜS EĞİTİM KURUMLARINDAN PANDEMİYE ÖZEL YAZ OKULU; 

16 Haziran 2021
KAMPÜS EĞİTİM KURUMLARINDAN PANDEMİYE ÖZEL YAZ OKULU;

Kampüs Eğitim kurumları ilkokul 1. sınıftan 1. sınıfa kadar her sınıf düzeyinde yaz okulu çalışması başlatmıştır. Kurum müdürü İbrahim Çetinel; "Pandemi döneminde her öğrenci online eğitim almak zorunda kaldı, evden çıkamadı, gerek eğitim, gerek öğretim, gerekse sosyal aktiviteler açısından hep eksik kaldı. Biz Kampüs Ailesi olarak bu eksikliği gördük ve bunun üzerine çalışmalar başlattık. 26 Temmuz'da 1. sınıftan 7. sınıfa kadar okulumuzda sabah 08.30'dsn 16.00'a kadar öğrencilerimizle yüz yüze zaman geçireceğiz. Sabahtan öğleye kadar o yılın ders tekrarı İngilizce ve Kur'an-ı Kerim dersleri, sonrasında öğle yemeği, öğleden sonrada sosyal etkinlikler yapacağız. Sosyal etkinlikler her öğrencinin ilgisine yönelik olacaktır. Sportif faaliyetler ( voleybol, basketbol, futsal, tenis, masa tenisi, karate, yoga) İngilizce, ahşap yakma/boyama, Ebru sanatı, heykel sanatı, 3D modelleme, gitar, piyano, mutfak atölyesi alanında seçim yaparak hoşça vakit geçirerek, pandemideki eksiklerini kapatacaktır. Tüm Seydişehir'e açık olan bu yaz okulumuzda kontenjan sınırımız vardır. İlgilenen velilerimizin hem kurs binasından, hem de okul binamızdan gerekli bilgiyi alabilirler.

Ayrıca sınav gruplarında, 8. sınıflara LGS hazırlık kursu,  9. sınıflara dönem tekrar kursu, 10-11 ve 12. sınıflara TYT hazırlık kursumuzda aynı tarihte başlayacaktır. Okulumuza ya da kursumuza 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için kayıt yaptıranlar bu kurslardan ücretsiz faydalanacaktır." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.